Skoda Kamiq 2023 Skoda Kamiq 2023

Надежность:
Ходовая:
Внешний вид:
Оценка: 5

При виборі авто керувався наявністю таких критеріїв:

- Високий кліренс.
- Економічний двигун.
- Невелике авто для зручного паркування в місті, яке б при цьому не змушувало б мене тіснитись в салоні.

Вибирав між цим авто та T-Roc, але в шкоди гарантія довша, обслуговування дешевше, як і вартість самого авто незважаючи, що я докупив нормальну кількість допів (вважаю ганебним фактом для шкоди, що беручи авто в найвищій комплектації треба ще докуплять камеру заднього огляду, як на мене для сучасних авто це має бути базою) - ліквідність.

Під ці критерії це авто підпадало, а враховуючи наявність скидки на момент покупки та любові до школи як прагматичного авто та бажанням через ідеологічні причини взяти європейське авто взяв саме це і повністю ним задоволений.

Авто неймовірно чудово прилипає до дороги і чудово входить у повороти, кліренс достатньо високий майже 19 см, особливо враховуючи, що значна частина сучасних кросоверів мають по факту кліренс як у седана, вважаю це значною перевагою.

Місця заду по довжині аж на диво багато, особливо враховуючи розмір авто, єдине, що багажник дійсно маловатий, але це розплата за розміри та маневреність авто).

На жаль, двигун 1.5 на це авто зник і залишився лише однолітровий, не розумію цю стратегію виробників, але це факт.

Бо 1.5 який в мене чудово поєднує як потужність для драйву так і економічність у витратах палива.

Гарна шумка, як на мене краще ніж в T-Roc (у фольца арки сильно шумлять), гарна якість матеріалу та особливо металу, двері та капот прямо важкі + клімат регулюється кнопками, на відмінно від сучасних модних «сенсорних» тенденцій.

За пів року та пробіг 8 тис, неймовірно задоволений, подивимось, що буде далі)

Плюсы и минусы автомобиля

Економічний розхід палива. Високий кліренс. Місткий салон як для такого за розмірами авто. Керованість. Якість матеріалів та товщина металу.

Маленький багажник.

Совет покупателю

Однозначно рекомендую)

Отзыв был полезен?
Да Нет

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
Вход | Регистрация

Продажа б/у Skoda